Hogyan készülj az emelt informatika érettségire?

Hogyan készülj fel 3 hónap alatt
az emelt informatika érettségire JAVA nyelven?

Elérhető | Elektronikus könyv, 38 oldal | Formátum: PDF

Második, bővített kiadás (2022)

Nem maradt sok időd a felkészülésre? Ne aggódj! Készülj fel velem az emelt szintű informatika érettségi programozás feladatára!

Próbáld ki az e-könyvemet, és programozz Te is mesterfokon!

darab
Ár: 5 990 Ft

Ha már kevesebb, mint 3 hónapod maradt a felkészülésre, akkor válaszd az S.O.S. gyorstalpaló tanfolyamomat!

Gyors szállítás

Gyors kiküldés

A e-könyvet elektronikus úton (e-mailben) küldöm neked a számla kifizetése napján.
Java programozás

Kidolgozott feladatsorok

A JAVA nyelven kidolgozott érettségi feladatsorok magyarázatokat is tartalmaznak.

Akár AJÁNDÉKBA is megkaphatod!

Vásárolj egy munkafüzetet és

Munkafüzetek

tedd mellé INGYEN a kosaradba!
(5 990 Ft megtakarítás)

A Java az örök kedvenc

Az emelt szintű informatika érettségi programozás feladata objektumorientált programozási nyelven is megírható. Ilyen nyelv például a Java, ami a világ legnépszerűbb programozási nyelvei között szerepel. Szintaktikája egyszerű, alkalmazása pedig végtelenül sokrétű, ráadásul platformfüggetlen. Nem csoda, hogy sokan szeretik és alkalmazzák a mai modern világban is. Segítség nélkül azonban nem olyan egyszerű. Ha valaki első nyelvként tanulja, akkor kemény fába vágja a fejszéjét, mert nemcsak az elemi programozási algoritmusokkal kell megismerkednie, hanem még az objektumorientált fogalmakkal és megoldásokkal is.

12 hetes haladási ütemterv a sikeres vizsgáért

Az általam készített 38 oldalas e-könyv segít neked az emelt szintű érettségire való felkészülés során. Megmutatom, milyen témaköröket kell érintened és milyen típusú gyakorlófeladatokat kell megoldanod a siker érdekében. A kiadványt 12 fejezetre osztottam, mindegyiket úgy alakítottam ki, hogy egy hétre elegendő tennivalóval lásson el téged. Vedd komolyan a javaslataimat és végezz el minden feladatot, amit az e-bookban találsz! Mindenképp szánj időt az ismétlésre is! A 12 hétből 2 hét az ismétlésről szóljon, amikor olyan feladatokon gyakorolsz, amelyek a korábbi témaköröket tartalmazzák.

Mire számíthatsz még?

A segítségemmel 12 hét alatt átjuthatsz az emelt szintű informatika érettségihez szükséges anyagrészeken, és a Programozz Te is mesterfokon! munkafüzetekkel alaposan begyakorolhatod az egyes témaköröket. A Munkafüzet I. az elemi algoritmusok elsajátítását teszi lehetővé, míg a Munkafüzet II. az objektumorientált témakörök megismerését támogatja.

Éppen ezért bónuszként tettem bele a feladatgyűjteményemből 9 mintafeladatot. Ezáltal belekóstolhatsz a munkafüzetek stílusába, és ha elnyerték a tetszésed, akkor ezen a weboldalon meg is vásárolhatod őket. Garantálom, hogy a bennük lévő 330 feladat tökéletes alapot biztosít majd neked a sikeres felkészüléshez és a programozói karriered elindításához.

A 12. héten részletesen kidolgoztam a 2020.-as (Meteorológiai jelentés) és a 2022-es (Építményadó) májusi emelt szintű informatika érettségik programozás feladatát. A megoldás során saját osztályt, interfészt és kivételkezelést, valamint objektumtömb és halmaz adatszerkezeteket is alkalmaztam a fájl adatainak tárolásához, amelyek gyakran előfordulnak az érettségi feladatok között. A kidolgozott feladatot magyarázatokkal is elláttam, amelyek segítenek neked a kódok értelmezésében és azok újrahasznosításában.

Próbáld ki, és programozz Te is mesterfokon!

Összességében ez egy olyan kiadvány, amely segít neked felkészülni az emelt szintű informatika érettségi Java programozás feladatára hasznos tanácsokkal, könyvajánlóval, 12 hetes haladási ütemtervvel, 9 Programozz Te is mesterfokon! mintafeladattal és egy komplett kidolgozott feladatsorral, ami még magyarázatokat is tartalmaz.

Ha elakadsz és segítségre van szükséged, akkor keress bizalommal, hiszen nálam lehetőséged van érettségi felkészítő tanfolyam vagy alkalmi online konzultáció keretein belül is tanulni.

Ha úgy gondolod, hogy a Java nyelv túl nehéz neked, akkor ajánlom még figyelmedbe a C programnyelvet, amelyhez szintén készítettem egy 3 hónapos érettségi felkészítő kiadványt.

Szeretnél értesülni az akciókról, újdonságokról?
Ne maradj le semmiről, iratkozz fel azonnal!
» Miért érdemes feliratkozni a hírlevélre? «

Feliratkozom!

Olvass bele!

Kövess minket Facebookon is!
További érdekességek a programozás világából!

Csatlakozom!

Programozz Te is mesterfokon! e-könyvek

Egyetemi vizsga felkészítés, JAVA programozás
Formátum: PDF

Hogyan készülj fel 3 hónap alatt az egyetemi vizsgára JAVA nyelven?

Elektronikus kiadvány, 38 oldal
Ár: 5 990 Ft
Emelt informatika érettségi felkészítés, C programozás oktatás
Formátum: PDF

Hogyan készülj fel 3 hónap alatt az emelt informatika érettségire C nyelven?

Elektronikus kiadvány, 36 oldal
Ár: 5 990 Ft
Programozás gyakorlás, problémamegoldó képesség, programozói KATA
Formátum: PDF

Programozz Te is mesterfokon! Minden nap! 21 napos kihívás

Elektronikus kiadvány, 28 oldal
Ár: 3 000 Ft
alkalmazásfejlesztés, szoftverfejlesztés, JAVA grafika
Formátum: PDF

Hogyan tanuld meg 3 hónap alatt a grafikus programozást Java nyelven?

Elektronikus kiadvány, 16 oldal
Ár: 5 990 Ft
×
Programozás munkafüzetek
Ajándékozz tudást!
Kérdésed van? » +36 34 746 458

Ha a gyermeked, párod, testvéred vagy barátod szereti a programozást, akkor szerezz örömöt neki ajándék kuponnal és bízd rá a döntést!

Kuponok megtekintése »