Hogyan készülj az egyetei JAVA vizsgára?

Hogyan készülj fel 3 hónap alatt
az egyetemi vizsgára JAVA nyelven?

Elérhető | Elektronikus könyv, 38 oldal | Formátum: PDF

Második, bővített kiadás (2022)

Nem maradt sok időd a felkészülésre? Ne aggódj! Készülj fel velem az egyetemi JAVA programozás vizsgádra!

Próbáld ki az e-könyvemet, és programozz Te is mesterfokon!

darab
Ár: 5 990 Ft

Ha már kevesebb, mint 3 hónapod maradt a felkészülésre, akkor válaszd az S.O.S. gyorstalpaló tanfolyamomat!

Gyors kiküldés

Gyors kiküldés

A e-könyvet elektronikus úton (e-mailben) küldöm neked a számla kifizetése napján.
Java programozás

Kidolgozott feladatsorok

A JAVA nyelven kidolgozott komplex feladatsorok magyarázatokat is tartalmaznak.

Akár AJÁNDÉKBA is megkaphatod!

Vásárolj egy munkafüzetet és

Munkafüzetek

tedd mellé INGYEN a kosaradba!
(5 990 Ft megtakarítás)

Objektumorientált Java programozás

A legtöbb műszaki egyetemen a strukturált programozási nyelvek mellett legalább egy objektumorientált nyelvet is tanítanak. Az egyik legnépszerűbb ilyen nyelv a Java. Szintaktikája egyszerű, alkalmazása pedig végtelenül sokrétű, ráadásul platformfüggetlen. Nem csoda, hogy sokan szeretik és alkalmazzák a mai modern világban is. Segítség nélkül azonban nem olyan egyszerű. Ha valaki első nyelvként tanulja, akkor kemény fába vágja a fejszéjét, mert nemcsak az elemi programozási algoritmusokkal kell megismerkednie, hanem még az objektumorientált fogalmakkal és megoldásokkal is.

13 hetes haladási ütemterv a sikeres vizsgáért

Az általam készített 27 oldalas e-könyv segít neked az egyetemi vizsgára való felkészülés során. Megmutatom, milyen témaköröket kell érintened és milyen típusú gyakorlófeladatokat kell megoldanod a siker érdekében. A kiadványt 13 fejezetre osztottam, mindegyiket úgy alakítottam ki, hogy egy hétre elegendő tennivalóval lásson el téged. Vedd komolyan a javaslataimat és végezz el minden feladatot, amit az e-bookban találsz! Mindenképp szánj időt az ismétlésre is! A 13 hétből 2 hét az ismétlésről szóljon, amikor olyan feladatokon gyakorolsz, amelyek a korábbi témaköröket tartalmazzák.

Ha már velem készültél az emelt informatika érettségire, akkor is tud újat mutatni neked ez a kiadvány, hiszen további 2 fejezettel bővült és a mintafeladat kidolgozását is az egyetemi követelmények szerint módosítottam.

Mire számíthatsz még?

Abban biztos lehetsz, hogy az egyetemi tanulmányaid során az egyik leghasznosabb tantárgyad a programozás lesz, főleg ha azt Java nyelven tanítják neked. Ez egy olyan programozási nyelv, amely sok más objektumorientált nyelv alapja, és általa olyan készségekre tehetsz szert, amelyek nemcsak az egyetemen, hanem a leendő munkahelyeden is kamatoztathatóak. Érdemes tehát a lehető legkomolyabb szinten elsajátítanod a Java programnyelvet. A segítségemmel 13 hét alatt átjuthatsz az egyetemi vizsgához szükséges anyagrészeken, és a Programozz Te is mesterfokon! munkafüzetekkel alaposan begyakorolhatod az egyes témaköröket. A Munkafüzet I. az elemi algoritmusok elsajátítását teszi lehetővé, míg a Munkafüzet II. az objektumorientált témakörök megismerését támogatja.

Éppen ezért bónuszként tettem bele a feladatgyűjteményeimből 11 mintafeladatot. Ezáltal belekóstolhatsz a munkafüzetek stílusába, és ha elnyerték a tetszésed, akkor ezen a weboldalon meg is vásárolhatod őket. Garantálom, hogy a bennük lévő 330 feladat tökéletes alapot biztosít majd neked a sikeres felkészüléshez és a programozói karriered elindításához.

A 13. hét tananyaga után ismétlésképpen részletesen kidolgoztam két komplex fájlkezeléses feladatot. A megoldás során saját osztályt, interfészt és kivételkezelést, valamint objektumtömb és halmaz adatszerkezeteket is alkalmaztam a fájl adatainak tárolásához, amelyek gyakran előfordulnak a vizsgafeladatok között. A kidolgozott feladatot magyarázatokkal is elláttam, amelyek segítenek neked a kódok értelmezésében és azok újrahasznosításában.

Próbáld ki, és programozz Te is mesterfokon!

Összességében ez egy olyan kiadvány, amely segít neked felkészülni az egyetemi Java programozás vizsgára hasznos tanácsokkal, könyvajánlóval, 13 hetes haladási ütemtervvel, 11 Programozz Te is mesterfokon! mintafeladattal és egy komplett kidolgozott feladatsorral, ami még magyarázatokat is tartalmaz.

Ha elakadsz és segítségre van szükséged, akkor keress bizalommal, hiszen nálam lehetőséged van egyetemi felkészítő tanfolyam vagy alkalmi online konzultáció keretein belül is tanulni.

Ha az egyetemen C programozást tanulsz, akkor ajánlom még figyelmedbe a 3 hónapos egyetemi vizsgafelkészítő kiadványomat, amit kifejezetten a C nyelvhez készítettem.

Szeretnél értesülni az akciókról, újdonságokról?
Ne maradj le semmiről, iratkozz fel azonnal!
» Miért érdemes feliratkozni a hírlevélre? «

Feliratkozom!

Olvass bele!

Kövess minket Facebookon is!
További érdekességek a programozás világából!

Csatlakozom!

Programozz Te is mesterfokon! e-könyvek

Emelt informatika érettségi felkészítés, Java programozás
Formátum: PDF

Hogyan készülj fel 3 hónap alatt az emelt informatika érettségire JAVA nyelven?

Elektronikus kiadvány, 38 oldal
Ár: 5 990 Ft
Programozás gyakorlás, problémamegoldó képesség, programozói KATA
Formátum: PDF

Programozz Te is mesterfokon! Minden nap! 21 napos kihívás

Elektronikus kiadvány, 28 oldal
Ár: 3 000 Ft
alkalmazásfejlesztés, szoftverfejlesztés, JAVA grafika
Formátum: PDF

Hogyan tanuld meg 3 hónap alatt a grafikus programozást Java nyelven?

Elektronikus kiadvány, 16 oldal
Ár: 5 990 Ft
programozás tanulás önállóan, 52 hetes programozói ütemterv
Formátum: PDF

Hogyan legyél programozó 1 év alatt?

Elektronikus kiadvány, 39 oldal
Ár: 5 990 Ft