Kapcsolat

Keress bátran az alábbi e-mail címen vagy telefonszámon, ha bármilyen kérdésed lenne, vagy ha a rendeléseddel kapcsolatban érdeklődnél, esetleg reklamálnál, illetve ha gondod adódna a munkafüzetekkel.

  • E-mail cím: info [ kukac ] programozz-mesterfokon.hu
  • Vezetékes telefonszám: +36 34 746 458

Személyes kapcsolat Tatabányán

Cím: 2800 Tatabánya, Ifjúság utca 20. fsz./2.

Legyél a közösség része!

Csatlakozz a Programozz Te is mesterfokon! Facebook oldalának követőihez, ahol elsőként értesülhetsz a munkafüzetekkel kapcsolatos újdonságokról, kedvezményes ajánlatokról, vagy a folyamatosan frissülő programozói tartalmakról (új feladatok, feladványok, érdekes cikkek, stb.)!

Ne hagyd ki privát Facebook csoportunkat sem, hiszen egy zárt programozói közösség tagja lehetsz, ahol felteheted a felmerülő kérdéseid, vagy megoszthatod a munkafüzetekkel kapcsolatos észrevételeidet! A csoportot rendszeresen ellenőrzöm, és tanácsaimmal segítek azoknak, akiknek szükségük van rá.

A Programozz Te is mesterfokon! már a Pinteresten is elérhető! Itt olyan dolgokat osztok meg veled, amit más közösségi felületen nem láthatsz. Kövess, hogy Te is betekinthess a kulisszák mögé! Folyamatosan bővülő képekkel és tartalmakkal várom az érdeklődőket!