Tanuljunk együtt!

Programozás könyv

Út a programozó karrier felé

A programozás tanulás egy kreatív tevékenység. Sokféleképpen nekiállhatsz, sokféle eszközt használhatsz, hogy végül egy átfogó tudás birtokába juss. Vannak hatékony és vannak kevésbé hatékony módszerek is. Ha te egy viszonylag gyors és működőképes lehetőséget keresel a tanulásra, akkor örülök, hogy itt vagy, mert én tudok neked segíteni.

Út a programozó karrier felé

Idő és energia – ezt neked kell beletenni

A programozás egy bonyolult, szerteágazó és nagyon-nagyon izgalmas szakterület. Ha arra vállalkozol, hogy elsajátítod az elméleti és gyakorlati tudnivalókat, akkor tudnod kell, hogy egy hosszú és kihívásokkal teli útra lépsz. A szakmához szükséges tudást nem tudod a magadévá tenni egyik napról a másikra, villámtanulás helyett rá kell szánnod az idődet és sok-sok energiát kell beletenned, hogy végül szert tegyél rá. Ez nem olyasmi, amit könnyen adnak, meg kell dolgoznod érte.

Ha viszont sikerül, akkor rengeteg lehetőség nyílik meg előtted. Például olyan szoftvereket hozhatsz létre, amik most még nem léteznek vagy olyan problémákra találhatsz megoldást, amikre most még nincs. Nemzetközileg is elismert cégek munkáját segítheted és részt vállalhatsz a jövő technológiáinak kifejlesztésében is.

Én profi munkafüzettel segítelek

A tanulás mit sem ér egy jó programozás könyv nélkül. De milyen is az? Nem veszi el a kedvedet a tanulástól, hanem fenntartja azt. Nem zavar össze, hanem segít rendszerezni a gondolataidat. Nem untat, hanem gondolkodásra késztet kreatív programozási feladatokkal. Nem „ömlesztve” tartalmazza a példákat, hanem meghatározott sorrendben.

Ez a programozás könyv a a Programozz Te is mesterfokon! című két kötetes munkafüzetem, amit azok számára készítettem, akik sikeres szakemberré szeretnének válni. Alapvetően ezek a programozási feladatok kezdőknek szólnak, de ha neked van már némi előképzettséged, akkor is rengeteget segít, hogy megértsd az egyes programnyelvek logikáját, sajátos eszközkészletét és azokat jól be tudd gyakorolni.

Bónuszként oktatást is tartok neked

12 év programozás oktatói múlttal a hátam mögött rengeteg fiatalnak segítettem már, hogy előrébb jussanak a tanulásban. Ez idő alatt kidolgoztam a saját oktatási módszeremet, aminek a hatékonysága újra és újra bebizonyosodik. Ha a programozás könyv használata során elakadsz a haladásban vagy olyan kérdéseid merülnek fel, amikre nem találod a válaszokat, akkor kérd tanári segítségemet!

A bejegyzés kulcsszavai

  • Programozás könyv
  • Tanuljunk együtt!

Ezeket a bejegyzéseket olvastad már?

×
Programozás munkafüzetek
Ajándékozz tudást!
Kérdésed van? » +36 34 746 458

Ha a gyermeked, párod, testvéred vagy barátod szereti a programozást, akkor szerezz örömöt neki ajándék kuponnal és bízd rá a döntést!

Kuponok megtekintése »